top of page

Descobrint una Cuina amb Encant

Fa dos anys, a la nostra empresa vam tenir el plaer de dissenyar i fabricar una cuina que ha deixat una empremta inesborrable en tots aquells que l'han vista. Aquest projecte es va concebre per convertir-se en el cor de la llar, combinant bellesa i practicitat en un espai acollidor i modern. Amb una illa central com a punt focal, vam aconseguir un equilibri perfecte entre un disseny contemporani i la calidesa d’un espai domèstic.


Laminat Color Fusta: La Calidesa del Natural


Per als mobles, vam escollir un laminat en color fusta, que aporta una calidesa i naturalitat incomparables. Aquest material es va seleccionar acuradament per crear un ambient acollidor que convida a gaudir de cada moment a la cuina. La textura del laminat en fusta es complementa perfectament amb els altres elements, creant un espai harmònic que respira modernitat sense perdre el toc clàssic.


Sobres de Porcelànic: Elegància i Resistència


Els "sobres" van ser un altre aspecte clau en aquest disseny. Vam optar pel porcelànic, un material que no només és extremadament resistent, sinó que també aporta una elegància subtil. La seva superfície llisa i les línies netes contrasten de manera exquisida amb la calidesa de la fusta, creant un conjunt visualment atractiu i durador.



Electrodomèstics Integrats: Estil en Cada Detall


Per mantenir l’estètica neta i ordenada que buscàvem, vam integrar tots els electrodomèstics. Aquesta decisió no només maximitza l’espai disponible, sinó que també contribueix a un disseny coherent i estilitzat. Els electrodomèstics queden amagats darrere de portes amb el mateix acabat en fusta, aconseguint una continuïtat visual que afegeix cohesió al conjunt.


Vitrines amb Alumini Negre i Prestatgeries de Vidre: Un Toc Modern i Lluminositat


Les vitrines amb alumini negre afegeixen un toc modern i lleugerament industrial a la cuina. Són perfectes per exhibir la vaixella o utensilis elegants. A més, les prestatgeries de vidre aporten lleugeresa visual i permeten que la llum es reflecteixi i es distribueixi de manera uniforme per tota la cuina. Aquestes prestatgeries són ideals per col·locar-hi objectes decoratius o utensilis que han d’estar sempre a mà.



Il·luminació Interior amb Llums LED: Brillantor i Calidesa


Per complementar aquest disseny, vam integrar llums LED a l’interior de les vitrines i sota les prestatgeries de vidre. Aquesta il·luminació suau crea un ambient càlid i acollidor, destacant els detalls de la cuina sense enlluernar. A la nit, la cuina es transforma en un espai encara més especial gràcies a aquesta llum tènue i ben distribuïda.


Utensilis Blau Intens: Un Toc de Color que Contrasta


Volem destacar els utensilis en un blau intens. Aquest color vibrant combina de manera excel·lent amb el laminat en fusta i les sobres de porcelànic, aportant una nota de personalitat i alegria a l’espai. Els utensilis en blau intens contrasten de manera atractiva amb la resta de la cuina, afegint frescor i originalitat.



Aquest projecte de cuina continua sent un exemple perfecte de com combinar materials, colors i il·luminació per crear un espai que sigui tan bonic com pràctic, ideal per convertir-se en el cor de qualsevol llar.


Coneixes algú que vulgui fer una remodelació i no sàpiga per on començar? Ajuda'l compartint aquest article BGV.





BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page