top of page

Disseny Contemporani Personalitzat per a Tota la Casa

En el un dels nostres darrers projectes, ens hem encarregat del disseny i fabricació de tota una casa, on cada detall ha estat acuradament pensat per crear espais funcionals i estèticament atractius. Sota la direcció creativa de la nostra dissenyadora, Eva Garcia, hem aconseguit convertir aquest habitatge en una llar moderna i acollidora.



Cuina d'Alta Gamma: Innovació i Elegància


La cuina és un dels punts focals de la casa, concebuda com un espai on la innovació s'uneix amb l'elegància. Hem utilitzat el material exclusiu Fenix, conegut per la seva resistència i acabat suau al tacte, combinat amb superfícies porcelàniques de Neolith, que aporten un toc contemporani i sofisticat. La calidesa de la fusta de roure s'integra perfectament amb els armaris lacats en blanc, creant un contrast harmònic i ple de llum.



Habitacions per als Nens: El seu Somni a mida


Les habitacions dels nens han estat dissenyades per ser tant funcionals com alegres. Hem optat per laminats de diferents colors, cosa que ens ha permès crear espais vibrants que fomenten la creativitat i el joc. Aquests materials no només són duradors, sinó que també ofereixen una facilitat de manteniment, ideal per a la dinàmica d'una llar amb nens.



Banys: Modernitat i Personalització


Els banys són un altre exemple del nostre compromís amb la qualitat i la personalització. Aquí, la fusta de roure torna a fer la seva aparició, aportant calidesa a un entorn que sovint pot ser fred. Tots els miralls van ser tallats a mida, adaptant-se perfectament a cada espai. A més, la il·luminació LED no només afegeix un toc modern, sinó que també ressalta cada detall del disseny, creant un ambient relaxant i elegant.



Aquest projecte reflecteix com, a través d'una planificació meticulosa i l'ús de materials d'alta qualitat, és possible crear una llar plena de personalitat i confort. Estem orgullosos d'haver format part d'aquest procés i d'haver convertit les idees en realitats tangibles.


Coneixes algú que vulgui fer una remodelació i no sàpiga per on començar? Ajuda'l compartint aquest article BGV.





BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page