top of page

Traient a la llum una Joia a la Natura

Imagina despertar-te cada matí en una casa envoltada de natura, amb el cant dels ocells com a banda sonora i una llum natural que inunda cada racó. Aquesta és la realitat d'un dels projectes més recents de BGV, on hem tingut l'honor de contribuir al manteniment i la millora d'una casa realment especial.



Una casa on cada detall compte


Els propietaris d'aquesta casa meravellosa tenien clar que volien preservar l'essència acollidora i càlida que la llar sempre havia tingut. Al mateix temps, però, volien fer alguns ajustaments per assegurar-se que cada espai fos funcional, pràctic i d'una bellesa atemporal.


El nostre repte era clar: mantenir la calidesa i el caràcter d'aquesta casa a la natura, mentre introduïem elements que milloressin la seva funcionalitat sense comprometre'n l'encant natural.


Llistons de fusta: separant espais amb elegància


Un dels elements clau del projecte va ser la instal·lació de llistons de fusta per separar espais sense perdre la sensació d'amplitud i connexió amb la natura. Aquests llistons, d'una fusta noble i acabat natural, no només defineixen els espais de manera subtil, sinó que també afegeixen un toc d'elegància i calidesa que encaixa perfectament amb l'entorn.


Imagina't passar del saló a la zona de menjador, amb aquests llistons que permeten que la llum natural flueixi lliurement, creant una transició suau i agradable. És com si cada espai tingués la seva pròpia personalitat, però alhora tot formés part d'un conjunt harmònic.



Tauletes de nit que conviden al descans


Pels dormitoris, vam optar per dissenyar unes tauletes de nit que fossin tan pràctiques com boniques. Aquestes tauletes tenen línies senzilles però elegants, amb prou espai per guardar els petits tresors que cal tenir a mà.


Aquestes peces, a més de ser funcionals, afegeixen un toc de calidesa al dormitori, creant un ambient que convida al descans i la relaxació. És com si, només mirant-les, ja t'entrés la son!



Armaris que aprofiten cada racó


Un altre dels punts forts d'aquest projecte va ser instal·lar un armari fet a mida. Amb un disseny intel·ligent que aprofita cada racó disponible, aquest armari permet mantenir lordre sense renunciar a lestil. La fusta utilitzada es va seleccionar especialment per harmonitzar amb la resta dels elements de la casa, creant una continuïtat visual i tàctil que resulta increïblement agradable.



Un resultat que enamora


El resultat final és una casa que manté tota la seva essència natural, però ara és més funcional i acollidora que mai. Cada detall ha estat pensat per contribuir a l’harmonia global, des dels llistons de fusta que separen espais fins a les tauletes de nit i els armaris que aporten funcionalitat i estil.


Si aquest projecte t'ha inspirat, imagina't tot el que pots descobrir amb nosaltres cada setmana. A la nostra newsletter compartim trucs, idees i secrets per transformar qualsevol espai en un lloc únic i especial, sempre respectant l’essència de la teva llar.


No deixis passar l’oportunitat de rebre tot això directament al teu correu. Apunta't apretant aquí i deixa que BGV t’ajudi a fer realitat els teus somnis de disseny.


BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page