top of page

Transformació Integral d'Espais

Cuina, bany, parquet i capçals de llit

Al nostre últim projecte, vam tenir l'oportunitat de realitzar un treball de disseny, fabricació i muntatge de cuina, bany, parquet i capçals de llit a càrrec de la nostra interiorista Eva García (Estudi CC45).


Aquesta reforma integral ens va permetre mostrar les nostres capacitats en el disseny i la fabricació de mobles a mida, creant un espai que combina funcionalitat i estil amb solucions personalitzades.



Disseny i Fabricació a Mesura: Un Procés de Precisió


El nostre equip es va encarregar de la fabricació d'armaris, mobles de bany, parquet i capçals de llit. Des de l'inici, vam treballar de la mà amb Estudi CC45 per assegurar-nos que cada peça reflectís la visió del disseny i complís amb les especificacions tècniques i estètiques del projecte.


Armaris: Màxima Eficiència i Estil


Vam dissenyar els armaris per aprofitar al màxim l'espai disponible, proporcionant solucions demmagatzematge eficients i pràctiques. Utilitzem materials d´alta qualitat i acabats personalitzats en tons neutres, aconseguint un equilibri perfecte entre funcionalitat i disseny contemporani.


Mobles de bany: Elegància i Durabilitat


Els mobles de bany van ser dissenyats per ser tant elegants com duradors. Seleccionem materials que garanteixen resistència a la humitat i facilitat de manteniment, i optem per dissenys moderns i nets que s'integren harmoniosament a l'espai. Cada moble va ser fabricat amb precisió per encaixar perfectament, aportant un toc de sofisticació i practicitat.


Capçaleres de llit: Confort i Distinció


Els capçals de llit van afegir un toc de distinció i confort als dormitoris. Amb una acurada selecció de materials suaus i duradors, i acabats en tons neutres, aquests capçals no només destaquen a la decoració, sinó que també ofereixen una comoditat excepcional per al descans.




La Cuina: Un Espai Modern i Funcional


La cuina és un dels punts forts de la reforma. Equipada amb portes "antiditades" que en faciliten el manteniment. Els tons neutres escollits per a les portes creen un ambient serè i modern, mentre que el parquet de color roure afegeix calidesa a lespai. El taulell de la marca Dekton aporta un toc de luxe i assegura durabilitat i resistència, ideal per a l'ús diari.



A BGV, seguim dedicant-nos a transformar espais amb solucions de mobiliari a mida, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client i projecte. Aquest ha estat un projecte gratificant, i estem orgullosos d'haver contribuït a crear una llar que combina estil, confort i funcionalitat en perfecta harmonia.





BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page