top of page

Transformant Espais en Obres Mestres Culinàries

En el món del disseny de cuines, cada projecte és una aventura única, especialment quan es tracta de clients apassionats per la gastronomia. Aquest va ser el cas no tant recent en què vam tenir el plaer d'encarregar-nos d'una per a uns entusiastes de la cuina:


La idea d'una illa central era essencial per a ells, però el disseny original de l'espai no facilitava la seva inclusió. Va ser un repte que ens va impulsar a buscar una solució innovadora i elegant.


Després de moltes deliberacions i ajustos, vam arribar a una solució que no només va complir les seves expectatives, sinó que va elevar el concepte de cuina moderna a noves altures. Presentem la cuina dissenyada per "Trestrastos", una obra mestra que combina funcionalitat, estil i eficiència.


Cocina blanca con isla

El Cor del Disseny: L'Illa de Porcelànic


Un dels elements més destacats d'aquesta cuina és l'illa de porcelànic, un component que no només afegeix un toc de sofisticació, sinó que també optimitza l'espai de manera excepcional. La superfície de porcelànic és duradora i elegant, proporcionant una àrea ideal per preparar menjars i gaudir de moments especials en família.


El Rentaplats Elevat


Per maximitzar l'eficiència de l'espai, hem incorporat un rentaplats elevat. Aquesta característica innovadora no només millora l'accés i la comoditat durant la tasca de rentar plats, sinó que també optimitza el flux de treball a la cuina. La disposició elevada facilita l'ús i manté el disseny net i ordenat.


Lavavajillas elevado en cocina de lujo

Disseny Blanc i Minimalista: Polilaminat i Tiradors Slim


L'elecció del polilaminat blanc combinat amb tiradors slim blancs crea una aparença minimalista i polida que ressalta la modernitat del disseny. Aquesta paleta de colors i acabats no només amplia visualment l'espai, sinó que també aporta una sensació de frescor i lluminositat a la cuina.


Zona d'Esmorzars i Emmagatzematge Intel·ligent


La zona d'esmorzars és un racó encantador que hem dissenyat amb portes ocultes i prestatges de vidre, aportant un toc d'elegància i funcionalitat. Aquest espai es converteix en el lloc perfecte per començar el dia amb comoditat, sense sacrificar l'estil ni l'organització.



Encimera de Gas i Campana-Sostre: La Combinació Perfecta


L'encimera de gas integrada amb una campana-sostre destaca pel seu disseny fluid i eficient. Aquesta combinació no només facilita una cocció precisa i còmoda, sinó que també manté l'ambient lliure de fum i olors, fent d'aquesta cuina un veritable plaer per a qualsevol usuari.


Campana-techo

Prestatgeries Especials per a Sifó: Detalls que Marquen la Diferència


Finalment, hem inclòs prestatgeries especialment dissenyades per a sifó, un detall que reflecteix l'atenció meticulosa a les necessitats i preferències dels nostres clients. Aquestes prestatgeries no només són funcionals, sinó que també afegeixen un element de sofisticació al conjunt.


Cocina de lujo para amantes del sifon

Cada element d'aquesta cuina ha estat acuradament pensat i dissenyat per transformar un espai desafiant en un paradís culinari. La combinació d'innovació, estil i funcionalitat ha donat lloc a una cuina que no només compleix amb les expectatives, sinó que les supera de manera espectacular


Esperem que aquesta cuina dissenyada per "Trestrastos" inspiri a altres a somiar en gran i a explorar noves possibilitats en el disseny dels seus propis espais. Si estàs a punt per transformar la teva cuina en un lloc de somni, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.


Comparteix aquest article amb els teus amics que vulguin renovar la seva cuina i ajuda'ls a somiar en gran!




BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page