top of page

Transformant la tradició a Rupià

Fabricació d'Interiors per a una Família


Foto cases adosades feta amb dron

Foto de les dues cases feta amb dron - Marc Muñiz


Ens complau presentar-vos el nostre darrer projecte a Rupià, on hem tingut l'oportunitat de col·laborar amb una família per fabricar els interiors de dues cases. Aquest projecte ens ha permès combinar funcionalitat i estètica en cada detall, oferint espais acollidors i plens de personalitat.


El Repte: Crear Espais Únics en dues Cases


La família necessitava dues cases amb una estètica coherent però amb personalitats úniques. L'objectiu era crear ambients rústics que respectessin l'encant tradicional de la zona, però amb un toc modern i funcional. Ens vam encarregar de fabricar tots els armaris, capçals dels llits, cuines, banys, portes i sòcols amb fusta de pi, un material que aporta calidesa i durabilitat.


Cuines: El Cor de la Llar


Per a les cuines, vam optar per un estil rústic amb tricapa de pi i lacat negre. Aquesta combinació aporta un contrast elegant i sofisticat que, alhora, manté un aire acollidor i tradicional. Els armaris de la cuina, dissenyats per optimitzar l'espai i la funcionalitat, es complementen amb superfícies de treball resistents i pràctiques.


La cuina - Filippo Poli


Dormitoris: Comfort i Elegància


Els capçals dels llits, fabricats també amb fusta de pi, es van dissenyar per crear un ambient relaxant i elegant. Cada dormitori es va equipar amb armaris personalitzats, maximitzant l'emmagatzematge sense comprometre l'estil. Els armaris, amb acabats cuidats i detalls rústics, són tan pràctics com estètics.


Capçals i armaris - Filippo Poli


Bany BGV

Bany - Filippo Poli


Banys: Detalls que Marquen la Diferència


Els banys de les dues cases es van dissenyar amb una combinació de funcionalitat i bellesa. La fusta de pi aporta un toc distintiu, mentre que la distribució dels elements garanteix una experiència còmoda i relaxant. Cada detall, des dels armaris fins a les superfícies, ha estat pensat per resistir l'ús diari i mantenir la seva bellesa amb el temps.





Passadís portes BGV

Passadís - Eva Garcia



Portes i Sòcols: Coherència i Estil


Les portes i els sòcols, asseguren una coherència estètica a tota la llar. Les portes, amb dissenys que combinen tradició i modernitat, aporten un toc d'elegància a cada espai. Els sòcols, per la seva banda, complementen el conjunt amb un acabat harmoniós.






Conclusió: Un Projecte d'Èxit a Rupià


Aquest projecte a Rupià ha estat una experiència gratificant, permetent-nos treballar de prop amb la família per crear espais que reflecteixen el seu estil i necessitats.


Estem orgullosos del resultat final, que combina tradició i modernitat, funcionalitat i bellesa. Cada peça, des dels armaris fins als sòcols, ha estat creada amb cura i dedicació, convertint aquestes cases en veritables llars.



Piscina exterior particular

Piscineta exterior - Filippo Poli



Si esteu pensant en renovar els vostres espais o crear-ne de nous, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Ens encantaria ajudar-vos a fer realitat els vostres somnis de disseny d'interiors.





BGV - Mobles de cuina i fusteria interior


bottom of page