top of page

Una Cuina Idíl·lica per a un Lloc Idíl·lic

Ens enorgulleix presentar un dels nostres projectes més recents: una cuina espectacular en una casa de Sant Llorenç. Aquesta cuina no només és un espai funcional per preparar àpats, sinó que també és una obra d'art que combina materials de qualitat, disseny modern i vistes impressionants.



Un Entorn de Somni


Situada amb vistes a una magnífica piscina, aquesta cuina esdevé el cor de la casa, oferint una vista relaxant i inspiradora mentre es cuina o es gaudeix d’un bon àpat. La llum natural que entra per les finestres grans fa que l'espai sembli encara més ampli i acollidor.


El Centre de la Cuina: Taula de Roure Nuós


Al centre de la cuina, hem col·locat una preciosa taula de roure nuós. Aquest material no només aporta calidesa i caràcter a l’espai, sinó que també és extremadament resistent i durador. Sobre la taula, hem instal·lat dos llums de disseny que afegeixen un toc d’elegància i sofisticació, creant un ambient perfecte per a reunions familiars o amb amics.



Mobles Baixos amb Sistema "Jpull"


Els mobles baixos de la cuina estan equipats amb el sistema "Jpull", una solució moderna i pràctica que permet obrir els calaixos i portes amb facilitat gràcies a les seves nanses integrades. Aquest sistema no només millora l’estètica de la cuina amb les seves línies netes i minimalistes, sinó que també ofereix una experiència d’ús molt còmoda i ergonòmica.


Mobles de Columna amb Nevera Integrada i Bufet de Roure Nuós


Per a completar el disseny, hem creat uns mobles de columna on hi ha la nevera integrada. Aquests mobles, juntament amb els del bufet, també estan fets de roure nuós, assegurant una cohesió estètica en tot l'espai. Aquest material noble i amb personalitat pròpia converteix qualsevol moble en una peça única i exclusiva.



Un Disseny Pensat per a Viure i Gaudir


Cada detall d’aquesta cuina ha estat pensat per oferir una experiència única. Des del sistema "Jpull" als mobles baixos fins als elegants llums sobre la taula de roure nuós, cada element s'integra a la perfecció per crear un espai no només funcional, sinó també estèticament atractiu i acollidor.


A la nostra empresa, ens apassiona crear cuines que no només siguin belles, sinó també pràctiques i adaptades a les necessitats dels nostres clients.


Si estàs pensant en renovar la teva cuina o dissenyar-ne una de nova, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te a fer realitat la cuina dels teus somnis.




BGV - Mobles de cuina i fusteria interior

bottom of page